• Telefoon 06-23055977

Actueel

Nominatie Trainer van het jaar 2018!

11 juni 2018

 

NOBTRA Trainer van het jaar 2018

Vol trots en met genoegen presenteren wij onze vier kandidaten die meedingen naar de felbegeerde titel van NOBTRA Trainer van het Jaar 2018/2019: (in willekeurige vlg)
-Wim van Hout
-Laura van den Ouden
-Jeanet de Vries
-Morten Hjort

Gefeliciteerd met jullie nominatie!
Ook dit jaar zoekt de NOBTRA weer naar de trainer die, naast een geweldige trainer, ook iemand is die staat voor het trainersvak, constante kwaliteit levert en die als een waar ambassadeur voor het trainersvak opereert.
In de komende weken zullen deze kandidaten zichzelf voorstellen en tijdens de NOBTRA-workshopdag op 29 augustus zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Met vriendelijke groet namens de NOBTRA, aan de NOBTRA en door de NOBTRA 

Lees meer

Ervaringsdeskundigheid in de wijk

17 augustus 2015
Lees meer

Dementievriendelijke supermarkt

01 juni 2015
Lees meer

Congres "Het Dementie Gesprek"

27 november 2014

Op 27 november 2014 verzorgt Sinidito de workshop "omgaan met ongewenst gedrag" op het Congres " Het Dementie Gesprek" in het Postillon Hotel in Putten.

Klik hier voor de programmafolder.

Lees meer

Congres Kleinschalig Zorgen 30 september 2014 De Reehorst in Ede

18 augustus 2014

Jeanet de Vries is gastspreker op dit congres.

Lees meer

Agressie in de Zorg

25 januari 2014

In de sector ‘zorg en welzijn’ worden medewerkers geregeld met agressie en geweld geconfronteerd, variërend van schelden en beledigen tot (soms grof) lijfelijk geweld.

Lees meer

Seniorenbrein blijft fit door nieuwe activiteiten

19 december 2013

Seniorenbrein blijft fit door leren nieuwe vaardigheden
Ouderen houden hun brein langer fit als ze nieuwe vaardigheden leren en zich niet alleen bezighouden met hun vertrouwde hobby's. Dat blijkt uit een nieuwe studie.

Lees meer

Ouderenmishandeling

18 december 2013

Van 1 op de 3 mantelzorgers van dementerende ouderen is bekend dat zij wel eens ‘over de grens’ zijn gegaan. Ook medewerkers in de zorg worden steeds zwaarder belast waardoor de grens vaker bereikt wordt.

Lees meer

Pesten doet pijn....ook bij ouderen!

21 oktober 2013

Pesten in verzorgingshuizen is een groot probleem, zo is gebleken uit onderzoek van de Radboud Universiteit. Maar liefst een op de vijf bewoners van zorgcomplexen gaf vorig jaar aan slachtoffer te zijn van pesterijen terwijl verzorgend personeel aangeeft dat het om 1 op de drie bewoners gaat.

Lees meer
login